Ακαδημία μπάσκετ

Ο Α.Ο. Κολοσσός, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το μέλλον του Ροδίτικου Μπάσκετ. Γι' αυτό και επενδύει στη νεολαία μέσα από τις δραστηριότητες της Ακαδημίας μας, μιας αθλητικής κυψέλης, όπου διαπαιδαγωγούνται και αναπτύσσουν αθλητική συνείδηση, περισσότερα από 260 παιδιά από 5 έως 17 ετών.

Με έμπειρους και εξειδικευμένους στο Μπάσκετ Προπονητές, διδάσκουμε στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος και ταυτόχρονα προσπαθούμε να αναδείξουμε νέους αθλητές που θα στελεχώσουν στο μέλλον τόσο την ομάδα του Κολοσσού όσο και τις υπόλοιπες ομάδες της Ρόδου.

Πέρα από την προπονητική δραστηριότητα, διοργανώνουμε τοπικά Τουρνουά ώστε να αποκτούν αγωνιστικές παραστάσεις οι νέοι αθλητές του Κολοσσού.

Ταυτόχρονα, ομάδες από επίλεκτους αθλητές μας, συμμετέχουν σε Τουρνουά Μπάσκετ που γίνονται σε άλλες περιοχές της χώρας ώστε να συγκρίνουμε το επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης και να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά για πιο συστηματική και αποτελεσματική προπόνηση.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Α.Ο. Κολοσσός είναι ο Μάριος Γρεμμενάς, ενώ υπεύθυνος για την καθημερινή λειτουργία της, είναι ο Μιχάλης Μπάρδος.

Προπονητές μας είναι:

1) Ο Βασίλης Καλαποδάκης
2) Ο Στάθης Βλαχοδήμος 
3) Ο Σάκης Ξυπολιτάς 
4) Ο Γιάννης Σκορδάλης

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου (γήπεδα Μπάσκετ - είσοδος από την οδό Βύρωνος) και στο Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο

Πληροφορίες:
Γραφεία Α.Ο.ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Γήπεδα Μπάσκετ - Οδό Βύρωνος 
Τηλ: 2241022665