Ενέργειες κοινωνικής ευθύνης

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας με τα Τρίκαλα η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες κοινωνικής ευθύνης:

- Τιμητικές διακρίσεις στους εισακτέους σε ΑΕΙ, ΤΕΙ – Ακαδημίες Κολοσσού

Τιμήθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα BC Aries, οι εισακτέοι στα ανώνατα ιδρύματα, των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. Τις τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του Κολοσσού H Hotels παρέδωσε ο κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου και εκ μέρους του ΑΟ Κολοσσός, ο κ. Γιώργο Τσέλιος.

Οι φοιτητές που έλαβαν την τιμητική διάκριση είναι οι:


1)ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,
2)ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,
3)ΚΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,
4)ΚΑΛΟΥΔΑ ΓΙΟΧΑΝ,
5)ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
6)ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,
7)ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
8)ΣΑΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
9)ΣΤΕΦΑΝΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
10)ΤΡΙΓΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.


Τους ευχόμαστε καλοί σταδιοδρομία και τους ευχαριστούμε γιατί είναι φωτεινό παράδειγμα της ισχυρής σχέσης που έχει ο αθλητισμός με την εκπαίδευση, στους νεώτερους. Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους τους φετινούς υποψήφιους.

- Πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό

Τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωναν η αθλητική και προπονητική ομάδα στη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, με πρωτοβουλία του προπονητή κου Άρη Λυκογιάννη, παρέδωσε ο Κολοσσός H Hotels στην αρμόδια ομάδα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν με τη δική τους συνεισφορά στη μείωση του πλαστικού και την αξιοποίησή του για καλό σκοπό. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη περισσότερα στη συνέχεια.

- Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Κολοσσός H Hotels, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της ομάδας, συγκέντρωσε ικανή ποσότητα τροφίμων για τους ασθενείς οικονομικά συμπολίτες μας και την πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν καθώς και τις κάτωθι επιχειρήσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αποτελεσματικότητα της ενέργειας: Caterplus Μαρινάκης, Σούπερ Μάρκετ ΣΠΑΝΟΣ, DIMELIS FOOD, H HOTELS. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τον υπεύθυνο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ν. Καραμαρίτη.26-04-2017 Ήττα και αποκλεισμός στην Κρήτη

23-04-2017 Μεγάλη ψυχή και τεράστια νίκη!

22-04-2017 Γεωργαλλής: «Αξίζουμε την παρουσία του κόσμου»

20-04-2017 Ατυχία και ήττα στο Ρέθυμνο

20-04-2017 Τα εισιτήρια με Ρέθυμνο Cretan Kings

13-04-2017 Αυλαία με επιβλητική νίκη!

12-04-2017 Γουότσον: «Να μας δώσει ο κόσμος την έξτρα ενέργεια που θέλουμε»

08-04-2017 Ήττα στο ΟΑΚΑ παρά τη μεγάλη προσπάθειαΕπόμενος αγώνας

Aegean Air
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE
Copyright 2007 - Α.Ο. Κολοσσός